Home buitenland Vakantiehuizen van Maisonne in Frankrijk waar honden welkom zijn

Vakantiehuizen van Maisonne in Frankrijk waar honden welkom zijn

door Woef Welkom
0 reacties

Met de hond op vakantie naar Frankrijk en verblijven in een leuk vakantiehuis? Maisonne selecteert en verhuurt vakantiehuizen in de mooiste streken en op de beste plekjes van Frankrijk. Plekjes waar je de tijd even vergeet. En de hond mag dus mooi mee! Dat is toch precies wat je zoekt?

Lees ook: bijzondere accommodaties in Normandië met de hond.

Maisonne brengt Frankrijk dichtbij

Maisonne ontdekt en verhuurt authentieke en comfortabele vakantiehuizen op de mooiste plekjes in Frankrijk. Van een villa aan zee in Montpellier tot een boerderijtje in de Bourgogne. Ware liefhebbers van ‘la douce France’ nemen zo prachtige vakantieherinneringen mee naar huis.

Een Frans ontbijtje in de vroege morgenzon. Jeux-de-boules onder de schaduwrijke platanen. Verrukkelijk eten op een eeuwenoud dorpspleintje. Maisonne verhuurt droomhuizen op droomplekjes in heel Frankrijk.

Je verblijft op plekken waar zich het échte Franse leven afspeelt. Het leven dat zich afspeelt met vrienden en familie aan lange eettafels in een koele boomgaard. Het leven waarover je droomt, dobberend in een vissersbootje op de Dordogne. Het leven waarvan men altijd zegt: dít is leven als God in Frankrijk.

Lees ook: leuke, hondvriendelijke accommodaties in Zuid-Frankrijk

Vakantiehuizen van Maisonne in Frankrijk waar honden welkom zijn

Als je op de website van Maisonne kijkt kun je makkelijk zoeken naar leuke vakantiehuizen waar honden welkom zijn. Je start door bovenin op het knopje “gasten” te klikken. Hier geef je aan hoeveel huisdieren je wilt meenemen. Ook kun je bijvoorbeeld het aantal gewenste slaapkamers en badkamers aangeven. Klik hierna op de knop “zoeken”.

Vervolgens zie je allerlei vakantiehuizen waar je heel blij van wordt. Wat dacht je van een knus houten chalet, een luxe vakantievilla of een bijzondere boerderij? Sommige met extra’s als een grote tuin of een zwembad. Je droomvakantie gevonden? Dan kun je direct een boeking aanvragen. Je hebt ook de mogelijkheid om een berichtje te sturen als je nog vragen hebt.

Leuk voorbeeld: vakantiehuis Bouron. Het huisje ligt op het zuiden (hallo zonneschijn!) en heeft een omheind terras, zodat de honden lekker in en uit kunnen lopen. In de tuin staan speeltoestellen voor honden en je kunt hier zelfs gebruikmaken van een hondenuitlaatservice!

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Spelen in de tuin van vakantiehuis Bouron.

laat een reactie achter

connect

©2023 Woef Welkom – All Rights Reserved. Op deze website staan affiliate links. Als je een aankoop doet kan het zijn dat Woef Welkom daar een kleine commissie voor ontvangt.