Home buitenland Video: met de hond naar de Eifel

Video: met de hond naar de Eifel

geschreven door Woef Welkom
0 reacties

Lekker een weekendje weg met de hond naar de Eifel? Of misschien wil je er wel een langere vakantie van maken? Woef Welkom is gek op de Eifel in Duitsland. Niet ver rijden en toch op en top vakantiegevoel. Bovendien is de hond hier een graag geziene gast en kun je prachtige wandelingen maken en mooie steden en dorpjes bezoeken. Een perfecte met de hond eropuit bestemming. Zie alvast hoe leuk het er is in onze video (geschoten in de late herfst).

Met de hond naar de Eifel?

Wij hebben verschillende tips verzameld voor jouw trip met de hond naar de Eifel. Je kunt er zelfs in een zogenaamde hondenbungalow verblijven in Landal Wirfttal in de Eifel. Meer daarover weten? Lees het artikel: met de hond naar Landal Wirfttal [onze ervaring]. Ook Roompot Kronenburger See hebben wij getest. Zie daarvoor het artikel met de hond naar Roompot Eifelpark Kronenburger See [onze ervaringen].

Liever naar een andere accommodatie in de Eifel? Lees dan het artikel leuke vakantiehuizen in de Eifel waar honden welkom zijn. Er staat genoeg leuks in. Ook is er volop natuurschoon waar je met je hond kunt wandelen. Wij gingen je voor en testte een leuke wandeling. Zie het artikel: met de hond wandelen in de Eifel bij de Dreimühlen waterval. Veel plezier!

laat een reactie achter

connect

©2024 Woef Welkom – All Rights Reserved.