Home buitenland Vuurwerkvrije vakantieparken in Duitsland waar honden welkom zijn

Vuurwerkvrije vakantieparken in Duitsland waar honden welkom zijn

door Woef Welkom
0 reacties

Op zoek naar vuurwerkvrije vakantieparken in Duitsland? In dit artikel delen wij vuurwerkvrije Landal vakantieparken met het comfort en gemak dat je van Nederlandse Landal vakantieparken gewend bent, maar dan bij onze oosterburen. Heerlijk! Kijk hieronder naar het aanbod vuurwerkvrije vakantieparken waar de hond welkom is in Duitsland.

Lees ook: vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland waar de hond is toegestaan

Over deze vuurwerkvrije vakantieparken in Duitsland waar honden welkom zijn

Alle vakantieparken die in dit artikel worden genoemd zijn Landal vakantieparken. Bij Landal zijn 2 honden per accommodatie toegestaan. Je betaalt € 5,75 per nacht per hond extra. Filter op “huisdieren toegestaan in de accommodatie” om te zien waar de hond welkom is. Geef bij je boeking aan of je 1 hond of 2 honden meeneemt. Hoe eerder je boekt hoe meer kans dat je op tijd bent.

Met de hond naar Landal Mont Royal

Hooggelegen tussen de wijnvelden en aan de oever van de Moezel, ligt Landal Mont Royal. Absoluut één van de leukste vuurwerkvrije vakantieparken in Duitsland. De Franse Koning Lodewijk de 14e kwam al naar Duitsland voor het fabelachtige panorama vanaf de Mont Royal. En nu kun jij hier tijdelijk een accommodatie betrekken met je trouwe viervoeter, lekker vuurwerkvrij tijdens de jaarwisseling!

Vanaf het vakantiepark wandel je zó naar de vestingsruïne of de wijndorpjes Kröv en Kövenig. Van het vroege voorjaar tot het late najaar geniet je in deze streek van wijnfeesten. De boeren geven je graag een kijkje in hun wijnbedrijf. Bekijk het Moezelgebied ook eens van een andere kant tijdens een boottocht of tijdens het zweefvliegen.

Je kunt hier met je hond in verschillende accommodaties verblijven. Sommige met terras, open haard of extra comfortabel ingericht. Het uitzicht is sowieso geweldig. Zeker één van de meest leuke vakantieparken in Duitsland waar honden welkom zijn. Klik hier voor meer informatie en om te boeken. Laat bij je boeking weten dat je een hond meeneemt.

Met de hond naar Landal Sonnenberg

In Leiwen aan de Moezel, op een bosrijk bergplateau midden tussen de wijnvelden, ligt Landal Sonnenberg. De regio Moezel staat vooral bekend vanwege de Moezelwijnen die in de wijngaarden langs de rivierhellingen worden geoogst. In de wijndorpjes gaat het er nog echt ‘gemütlich’ aan toe. Tijdens de jaarwisseling is dit een vuurwerkvrij park waar de hond welkom is!

Naast wijn proeven, kun je in dit deel van Duitsland net zo goed eindeloos wandelen, golfen, parachutespringen, zweefvliegen, ballonvaren of paardrijden. Wat jij wilt! Je kunt hier met je hond verblijven in een appartement of een bungalow. Klik hier voor meer informatie en om te boeken. Laat bij je boeking weten dat je een hond meeneemt.

Met de hond naar Landal Hochwald

Landal Hochwald noemt zichzelf ook wel het vierseizoenenpark, want alle seizoenen van het jaar is de omgeving van Landal Hochwald bijzonder mooi. Ook in de winter! Ga op avontuur en wandel de bossen in, spot het aanwezige wild en proef de cultuur.

De hele familie beleeft hier op en top vakantiepret. Spetteren in het zwembad, daag elkaar uit op de midgetgolfbaan, trap een balletje op het sportveld of ontdek het indoorspeelparadijs met de kids. Volop plezier, voor ieder wat wils. Het vakantiepark ligt aan de rand van de bossen van Hunsrück. Een perfecte locatie om lekker te wandelen met je hond. Wandel het pad af naar het stuwmeer en bezoek het Nationaal Park (waar je zelfs een lynx kunt spotten).

Bij Landal Hochwald is de hond welkom in verschillende accommodaties, maar het leukst zijn de twee typen hondenbungalows! Hierdoor is deze, van alle vuurwerkvrije vakantieparken in Duitsland, stiekem onze favoriet. Klik hier voor meer informatie en om te boeken. Laat bij je boeking weten dat je een hond meeneemt.

4x leuke vakantieparken in Duitsland met een hondenbungalow!

Lees ook:
15x leuke vakantieparken in Duitsland waar honden welkom zijn
9x leuke vakantieparken in de Eifel waar honden welkom zijn
met de hond naar het Zwarte Woud [allerlei tips]
18x leuke accommodaties in Winterberg waar honden welkom zijn
met de hond naar Landal Wirfttal [onze ervaringen]
leuke vakantieparken in Duitsland met een hondenbungalow
19x leuke, hondvriendelijke accommodaties in de Harz
leuke vakantiehuizen in het Zwarte Woud waar honden welkom zijn mét omheinde tuin

Disclaimer: De foto’s in dit artikel zijn eigendom van Landal. In dit artikel zijn affiliate links gebruikt, het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor ons mogelijk om Woef Welkom te laten groeien en jou van reisinspiratie te kunnen blijven voorzien.

laat een reactie achter

connect

©2023 Woef Welkom – All Rights Reserved. Op deze website staan affiliate links. Als je een aankoop doet kan het zijn dat Woef Welkom daar een kleine commissie voor ontvangt.