Home dagje uit 4x leuke strandtenten in Zeeland waar honden welkom zijn

4x leuke strandtenten in Zeeland waar honden welkom zijn

door Woef Welkom
0 reacties

Lekker op vakantie naar Zeeland of een dagje uitwaaien aan de Zeeuwse kust met de hond. Zeeland is een heerlijke bestemming voor zowel baas als hond. De pret wordt compleet als je samen neerstrijkt bij een strandtent voor iets lekkers. In dit artikel 4x leuke strandtenten in Zeeland waar honden welkom zijn. Waar je samen kunt genieten van zon, zee, strand en lekker eten en drinken.

Lees ook: weekendje weg met de hond naar Zeeland [allerlei tips]

Beachhouse 25

Voor het ultieme vakantiegevoel (denk aan Ibiza) strijk je neer bij Beachhouse 25, waar honden ook hartstikke welkom zijn om van het zonnetje te genieten. Het is ruimtelijk en licht ingericht met fijne loungebanken, uitzicht op zee, een achtergrondmuziekje en lekkere hapjes en drankjes. Op en top genieten!

Weekendje weg met de hond naar Zeeland, Beachhouse 25

Strandpaviljoen Brouw

Na een wandeling over het strand (halverwege de Brouwersdam aan de Noordzeezijde ter hoogte van Port Zélande) staat bij Strandpaviljoen Brouw de waterbak voor je hond al klaar. Zelf kun je smullen van koffie of thee met iets lekkers of een lekkere lunch. Bijzonder: een groot deel van de vis die wordt geserveerd wordt voor de deur gevangen en de groenten en kruiden komen zo veel mogelijk uit eigen moestuin en van de akkers op de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland.

En de hond? Daar wordt hier op en top aan gedacht! ⁣Wil je je trouwe viervoeter belonen? Er is een speciaal hondenmenu beschikbaar met hondenbrokken, kauwstaven of dental sticks. Zo zien wij het graag!

Lees ook: 21x leuke vakantieparken in Zeeland waar honden welkom zijn

4x leuke strandtenten in Zeeland waar honden welkom zijn

Strandpaviljoen De Zeewmeeuw

Strandpaviljoen De Zeemeeuw is dé plaats aan het strand van Cadzand om te lunchen, borrelen en/of dineren. De keuken biedt een breed assortiment van vlees- en visgerechten, seizoensproducten zoals mosselen of aspergegerechten, zelfgemaakte erwtensoep en patisserie. En je hond? Die is aangelijnd welkom en kan rekenen op een frisse bak water.

4x leuke strandtenten in Zeeland waar honden welkom zijn

Strandpaviljoen Piet Hein

Wil je lekker lunchen, borrelen of dineren aan het strand met je hond in Zeeland? Bij Strandpaviljoen Piet Hein kan dat gegarandeerd. Gelegen op het strand Westduin tussen de plaatsen Vlissingen en Dishoek. Zowel binnen als buiten is het heerlijk toeven. Op de kaart staan onder andere belegde broodjes, salades en vis- of vlees gerechten.

Nog meer strandtenten in Zeeland waar de hond welkom is? VVV Zeeland maakte deze lijst.

Weekendje weg met de hond naar Zeeland, Strandpaviljoen Piet Hein

Lees ook:
5 stranden in Nederland waar je hond is toegestaan en waar je hond zelfs het hele jaar door los mag lopen
5x leuke strandtenten in Noord-Holland waar honden toegestaan zijn
met de hond naar het strand van Rockanje

laat een reactie achter