Disclaimer

Alle content is uniek, door onszelf geproduceerd tenzij anders vermeld. Adresjes die worden genoemd, reizen die we maken, producten waarover we schrijven en dergelijke zijn vrijwel altijd door onszelf betaald en/of vinden we gewoon leuk om te delen. Als bijvoorbeeld een restaurant wordt getipt wil dat niet zeggen dat we daar gratis hebben gegeten en we erover moeten schrijven, we delen puur onze passie.

Af en toe is er sprake van sponsoring of een advertorial. Als dat het geval is, vermelden we dat bij het artikel. Ook is er af en toe sprake van affiliate links. We werken alleen samen met merken/bedrijven die we bij Woef Welkom vinden passen en we geven altijd onze eerlijke mening. Sponsoring, advertorials en affiliate links zijn nodig om te kunnen investeren in Woef Welkom. Het levert content op waarmee wij jou kunnen inspireren, maar het zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat de site in de lucht blijft (onderhoud en hosting).

Wil je beeldmateriaal van Woef Welkom gebruiken? Dat mag, graag zelfs! Maar alleen als je linkt naar onze website en erbij zet dat www.woefwelkom.nl de bron is. Link with love. Neem voor het overnemen van teksten ajb contact met ons op.

Aan de inhoud van woefwelkom.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van woefwelkom.nl. Copyright © 2017- Woef Welkom. All Rights Reserved.