Home Disclaimer

Disclaimer

geschreven door Woef Welkom

Alle content is uniek, door Woef Welkom geproduceerd tenzij anders vermeld. Adressen die worden genoemd, reizen die worden gemaakt, producten waarover wordt geschreven en dergelijke zijn vrijwel altijd zelf betaald en/of vinden we gewoon leuk om te delen. Als we bijvoorbeeld een hotel tippen wil dat niet zeggen dat we daar gratis hebben overnacht en erover moeten schrijven.

De artikelen worden met veel zorg samengesteld, maar het kan het gebeuren dat informatie verouderd of onjuist is. Woef Welkom kan hiervoor op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld en aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. Zie je iets wat niet (meer) klopt? We stellen het erg op prijs als je dat doorgeeft door een reactie onder het artikel achter te laten of te mailen naar info [at] woefwelkom.nl.

We maken gebruik van affiliate links. Dat betekent dat we een kleine vergoeding krijgen op het moment dat jij een boeking of aankoop doet via die link. Daar zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Daarnaast worden er advertenties getoond. Woef Welkom is een exclusieve partner van mediabureau Mediavine Travel. Advertenties en affiliate links zijn nodig om te kunnen investeren in Woef Welkom. Het levert content op waar we jou mee kunnen inspireren, maar zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat de site in de lucht blijft (onderhoud en hosting). We werken alleen samen met merken/bedrijven die we bij Woef Welkom vinden passen en we geven altijd onze eerlijke mening.

De teksten, foto’s en video’s op deze website zijn door Woef Welkom gecreëerd en eigendom van Woef Welkom, tenzij anders vermeld. Niets op deze website mag zonder toestemming worden gekopieerd. Voor het aanschaffen van foto’s of het leveren van teksten kun je contact opnemen via info [at] woefwelkom.nl.

Copyright © 2018 – 2023 Woef Welkom. All Rights Reserved.

connect

©2024 Woef Welkom – All Rights Reserved.