Home handige tips Deel ook jouw Woef Welkom moment op Instagram en Facebook

Deel ook jouw Woef Welkom moment op Instagram en Facebook

door Woef Welkom
0 reacties

Nog meer leuke tips voor jou én je hond ontvangen? Woef Welkom is ook actief op social media. Je kunt Woef Welkom volgen op Instagram en Facebook. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en krijg je toegang tot extra tips. Ook vinden we het super leuk als jij jouw Woef Welkom moment deelt, zodat we elkaar kunnen helpen en inspireren.

Op Instagram

Heb jij een foto van jouw hond, gemaakt tijdens een dagje uit of een vakantie? Deel dit moment door de foto te plaatsen op Instagram met de hashtag #woefwelkom Door deze hashtag te gebruiken kan iedereen die op #woefwelkom klikt de foto’s en verhalen zien. De leukste foto’s en verhalen delen we op ons eigen Instagram account. Klik hier om de hashtag #woefwelkom te volgen en om te zien welke foto’s er al zijn geplaatst door andere enthousiaste hondeneigenaren.

Op onze Facebookpagina

Wat je ook kunt doen is een bericht met foto plaatsen op onze Facebookpagina. Het bericht dat je plaatst op onze Facebookpagina kan direct door iedereen worden gezien. Zo inspireren we elkaar door bijzondere adresjes te delen.

Gedeelde Woef Welkom momenten

Er zijn al hele leuke Woef Welkom momenten gedeeld op Instagram en Facebook. Hieronder een paar voorbeelden.

Deel jouw Woef Welkom moment
De jonge teckel Pretzel (met eigen Instagram account @whataboutpretzel) mocht mee op stedentrip naar Berlijn en deelde dit Woef Welkom moment op Instagram met de hashtag #woefwelkom

Instagrammer @theearlymorningwanderer ging naar Burg Eltz in Duitsland en we zagen via Instagram dat hond Butch mee mocht.

Deel jouw Woef Welkom moment

Op Facebook deelde Linda hoe zij de jaarwisseling doorbracht met haar gezin en hondje in een vuurwerkvrije B&B.

Deel jouw Woef Welkom moment

laat een reactie achter