Over Woef Welkom

door Woef Welkom
Over Woef Welkom

Wat leuk dat je meer wilt weten over Woef Welkom. Het idee voor Woef Welkom is ontstaan vanuit eigen ervaring. Wij, Nathalie en Jasper, zijn de trotse eigenaren van een kooikerhondje die graag met ons mee op pad gaat. Leuk en bovendien erg handig, aangezien Nathalie werkzaam is als freelance reisjournalist, reisfotograaf en reisblogger (zie www.mapofjoy.nl).

Doordat wij voor onszelf altijd op zoek zijn naar plekken waar honden welkom zijn en er vaak gevraagd wordt om tips besloten we Woef Welkom op te richten. Een website waar al onze tips, voor een dagje uit met de hond en op vakantie gaan met de hond, gebundeld op één plek verschijnen. Vol leuke adresjes om te slapen, allerlei bijzondere activiteiten en handige tips. Voor alle genoemde adresjes geldt dat het echt iets speciaals moet zijn, leuk voor de baasjes én de hond. De focus ligt op Nederland, maar landen waar je makkelijk met een hond per auto en/of boot naartoe kunt reizen komen ook aan bod. Van Engeland tot Zweden en van Duitsland tot Italië.

Nog meer Woef Welkom? Volg ook de Facebookpagina, dit Pinterestboard en het Instagramaccount voor dagelijkse inspiratie en tips.