Home Over Woef Welkom

Over Woef Welkom

door Woef Welkom
Woef Welkom, reizen dagje uit hond mee

Wat leuk dat je meer wilt weten over Woef Welkom. Het idee voor Woef Welkom is ontstaan vanuit eigen ervaring. Wij, Nathalie en Jasper, zijn de trotse eigenaren van een kooikerhondje die graag met ons mee op pad gaat. Leuk en bovendien erg handig, aangezien Nathalie werkzaam is als fulltime reisblogger (zie www.mapofjoy.nl).

Doordat wij voor onszelf altijd op zoek zijn naar plekken waar honden welkom zijn, en er vaak gevraagd wordt om tips, besloten we Woef Welkom op te richten. Een website waar al onze tips, voor een dagje uit met de hond en op vakantie gaan met de hond, gebundeld op één plek verschijnen.

Vol leuke adresjes om te slapen, allerlei bijzondere activiteiten en handige tips. Voor alle genoemde adresjes geldt dat het echt iets speciaals moet zijn, leuk voor de baasjes én de hond. De focus ligt op Nederland, maar landen waar je makkelijk met een hond per auto en/of boot naartoe kunt reizen komen ook aan bod. Van Engeland tot Zweden en van Duitsland tot Italië.

Woef Welkom is al sinds 2018 actief en is inmiddels uitgegroeid tot een echte community van hondenliefhebbers die er graag met hun trouwer viervoeter opuit gaan. De website heeft 55.000 unieke bezoekers en 107.000 pagina weergaven per maand (winter 2023).

Nog meer Woef Welkom? Volg ook de Facebookpagina, het Instagramaccount en abonneer je op de nieuwsbrief. Klik hier.