Home Samenwerken met Woef Welkom

Samenwerken met Woef Welkom

geschreven door Woef Welkom
Met de hond naar Landal Twenhaarsveld [onze ervaring]

Samenwerken? Leuk! Accommodaties testen of bestemmingen bezoeken? Wij (en dan natuurlijk vooral onze hond Neo) testen het graag uit. Wij geloven in don’t sell, tell! Vanuit onze eigen ervaring delen wij wat we ergens van vinden. In tekst, beeld en op meerdere kanalen.

De website heeft ruim 1 miljoen pagina weergaven per jaar. Naast de lezers die deze website bezoeken is Woef Welkom ook actief op social media. Een blogpost kan ook worden gedeeld via Facebook en Instagram (feed, stories en/of reels), maar ook Pinterest. Ook een video op de site behoort tot de mogelijkheden.

Onder de samenwerkingsmogelijkheden vallen

* Persreizen en bestemmingsmarketing
* Gesponsorde blogposts
* Brand ambassadorship
* Social media exposure
* Professionele contentcreatie

Heb je interesse in het plaatsen van advertenties op de website? Woef Welkom werkt samen met Mediavine. Verkoop van bannerruimte verloopt via hen en kan via deze pagina worden aangevraagd.

Contact

Meer weten, een idee voorleggen of samenwerken? Stuur ajb een email naar Nathalie via info [at] woefwelkom.nl

Goed om te weten: er wordt geen gratis content (denk aan gastblogs, infographics of wedstrijden) van commerciële partijen geplaatst. Woef Welkom is een volwaardig bedrijf. Het bereik en de impact daarvan heeft waarde. Werken in ruil voor “exposure” of “naamsbekendheid” doen wij daarom niet.

Er worden alleen samenwerkingen aangegaan waarvan de bestemming/accommodatie, de activiteit en/of het product bij Woef Welkom past. Ook wordt het altijd in de disclaimer vermeld als een artikel tot stand is gekomen in samenwerking met derden. Hiermee worden de richtlijnen van de Reclame Code Commissie in acht genomen. Er is geen ruimte voor bedrijven die alleen geinteresseerd zijn in een linkje vanaf Woef Welkom. Mails met dat soort voorstellen worden niet in behandeling genomen.

Voorbeelden van bedrijven waarmee een samenwerking heeft plaatsgevonden

* Landal
* Booking.com
* Marketing OP Voorne-Putten
* Roompot
* Zooplus
* Visit Oost
* By Cee Cee
* Zoo & Zo

connect

©2024 Woef Welkom – All Rights Reserved.