Home slaapadresjes 8x vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland waar de hond is toegestaan

8x vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland waar de hond is toegestaan

door Woef Welkom
4 reacties

In alle rust genieten van de jaarwisseling? In dit artikel delen we 8x vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland waar de hond is toegestaan. Lekker met de hond er een paar dagen tussenuit en oud en nieuw vieren in alle rust. De enige knallen die hier zijn toegestaan zijn die van kurken van champagneflessen.

Met de hond naar Landal Miggelenberg

Hou je van een bosrijke omgeving? Bij Landal Miggelenberg in Gelderland word je erdoor omringd. Het ligt aan de voet van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Omgeven door heuvels en bossen kun je hier in verschillende accommodaties vakantie vieren waarin een hond is toegestaan.

In dit gebied kun je naar hartenlust wandelen en het fijne is dat er een hondenbos in de buurt is. Hondenbos Het Leesten is een omheind stuk natuurgebied van 10 ha waar je viervoeter lekker los mag ravotten en rennen. Ook is er een natte neuzen route: een wandelroute van 3,1 km waarbij je hond los mag lopen. Klik hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid voor een knalvrij oud en nieuw bij Landal Miggelenberg. Laat bij je boeking weten dat je een hond meeneemt.

7x leuke vakantieparken in Nederland waar honden zijn toegestaan - Woef Welkom

Met de hond naar Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

De Zeeuwse natuur in? Kies voor Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Op steenworp afstand van de prachtige kustlijn van Zeeuws-Vlaanderen. Lange strandwandelingen en daarna; warme chocolademelk. Er zijn 193 royale woningen in typische Zeeuwse stijl, een overdekt zwembad en het strand Groede Bad op circa 1 kilometer afstand.

Groede Bad ligt ingeklemd tussen Breskens en Cadzand. Een prachtig, schoon Hollands strand. Honden mogen tussen 1 oktober en 1 mei vrij rennen en spelen op het strand. Na 1 mei mogen honden alleen los tussen 18-10 uur. Na 10 uur moeten honden aan de lijn.

Samen genieten van een vuurwerkvrij oud en nieuw in Zeeland? Klik hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid. Laat bij je boeking weten dat je een hond meeneemt.

Met de hond naar Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad - Woef Welkom

Met de hond naar Landal Hunerwold State

Direct grenzend aan Nationaal Park Het Drents-Friese Wold vind je Landal Hunerwold State, een vakantiepark met 97 vrijstaande accommodaties. Hier wachten natuur, kalkovens en hunebedden op een bezoek van jou en je viervoeter.

Je kunt kiezen uit verschillende type bungalows. Kinderen mee? Die kunnen plonzen in een overdekt zwembad en spelen in een speeltuin. Er zijn verschillende wandelroutes in het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold.

Honden mogen het hele jaar los in het gebied boven Diever, het gebied onder Appelscha (hier is zelfs een natte neuzenroute) en het gebied ten westen van Hoogersmilde. Waar de honden los mogen staat met groene bordjes aangegeven.

Klik hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid bij Landal Hunerwold State. Laat bij je boeking weten dat je een hond meeneemt.

Met de hond naar Landal Hunerwold State - Woef Welkom

Met de hond naar Landal Duc de Brabant

Genieten op zijn Brabants; dat doe je bij Landal Duc de Brabant. In één van de mooiste delen van Brabant, Het Land van de Hilver, ligt het rustige park Landal Duc de Brabant. Geheel vuurwerkvrij tijdens de jaarwisseling. Geniet van heerlijke streekgerechten in het restaurant of trek de prachtige omgeving in.

Er zijn 140 vrijstaande bungalows en 8 loghomes (de hond mag helaas niet mee in de loghomes). Ook zijn er leuke extra voorzieningen, zoals een openluchtzwembad met terras, airtrampoline, speeltuin en midgetgolfbaan. Vanuit je vrijstaande bungalow loop je zo met de hond de natuur in om de frisse boslucht op te snuiven. Verken wandelend het natuurschoon van Landgoed De Utrecht, een gevarieerd ontginningslandschap met de vennen Het Goor en de Flaes als oasen van rust en ruimte. Honden zijn welkom op Landgoed De Utrecht, maar moeten wel aangelijnd blijven.

Wil jij vuurwerkvrij het nieuwe jaar inluiden, samen met je hond in dit vakantiepark? Klik hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid. Laat bij je boeking weten dat je een hond meeneemt.

Met de hond naar Landal Duc de Brabant - Woef Welkom

Met de hond naar Landal Orveltermarke

Ook in het prachtige Drenthe: Landal Orvertermarke. Hier vind je rust, maar ook avontuur en een combinatie van natuur en cultuur. Vanuit je bungalow wandel je zo de mooie Drentse natuur in. Er is ook een overdekt zwembad, Pitch & Putt golfbaan en je kunt extra’s boeken zoals culinaire arrangementen.

Het park ligt dichtbij de boswachterijen Sleenerzand, Schoonloo en Gees, maar ook bij Nationaal Park Drentse Aa. Gebieden die vooral uitblinken in heidegebieden. Kies je voor Nationaal Park Drentse Aa? Op veel plekken mogen honden aangelijnd mee. Staatsbosbeheer heeft ook enkele losloopgebieden aangewezen. Kijk op de website voor meer informatie.

Zie jij een vuurwerkvrije oud en nieuw met je hond in dit vakantiepark wel zitten? Klik hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid. Laat bij je boeking weten dat je een hond meeneemt.

Met de hond naar Landal Orveltermarke - Woef Welkom

Met de hond naar Villapark Zuiderzee

Ook Novasol heeft leuke vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland waar de hond is toegestaan. Villapark Zuiderzee biedt twee vakantiehuizen tijdens de jaarwisseling waar de hond mee mag. Het vakantiepark ligt aan de rand van Medemblik aan het IJsselmeer. Een schilderachtig stadje met oude huizen, smalle straatjes en pittoreske geveltjes.

Je viert hier vakantie in één van de vrijstaande vakantievilla’s, die ruim uit elkaar staan. Alle vakantiehuizen op dit vakantiepark hebben een eigen aanlegsteiger aan open vis- en vaarwater. Het is dan ook mogelijk om je eigen boot met een lengte van maximaal 5 meter mee te nemen.

Het vakantiepark beschikt over een subtropisch zwembad met een 50 m lange glijbaan, apart kinderbad, stroomversnelling, bubbelbank en solarium. Op het vakantiepark zijn kano’s, kajaks en fluisterboten te huur. Ook zijn er all-weather tennisbanen met racketverhuur.

Wil jij een vuurwerkvrij oud en nieuw beleven? In beide huisjes zijn twee honden bij de prijs inbegrepen. Klik hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid van huis één. En hier van huis twee. Laat bij je boeking weten dat je een hond meeneemt.

Met de hond naar Villapark Zuiderzee - Woef Welkom

Met de hond naar Vakantiepark Vosseven

Novasol biedt ook in het Limburgse Stamproy twee vakantiehuizen op Vakantiepark Vosseven, waar je vuurwerkvrij oud en nieuw kunt vieren met je hond. Beide huizen zijn van alle gemak voorzien en worden omgeven door natuurpark Kempen-Broek.

Actief zijn? Er is een volleybalveld, tafeltennistafel en jeu de boulesbaan. Wandelen kan hier ook naar hartenlust. Het natuurpark Kempen-Broek is in Nederland en België gelegen en kenmerkt zich door de vele moerassen, stuifduinen, bossen, heide, beekvalleien en landbouwgebieden. Honden zijn hier welkom aan de lijn.

Op 26 km afstand vind je Nationaal Park De Groote Peel. Een prachtig gebied waar honden ook welkom zijn, mits ze aan de lijn blijven. Leuk: doe mee aan de eindejaarswandeling en loop met een boswachter mee die je van alles vertelt over dit bijzondere gebied. Honden mogen aangelijnd mee. Zie de website voor meer informatie.

In beide huisjes zijn twee honden bij de prijs inbegrepen. Klik hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid van huis één. En hier van huis twee. Laat bij je boeking weten dat je een hond meeneemt.

Met de hond naar Vakantiepark Vosseven - Woef Welkom

NIEUW: Met de hond naar Vakantiepark Mölke

Genieten van de prachtige natuur en heerlijke rust in Twente met je trouwe viervoeter? Woef Welkom tipt een verblijf bij Vakantiepark Mölke. Vrijwel elke accommodatie is toegankelijk voor huisdieren. Van een boomhut tot een kampeerplek en een groepsaccommodatie. En de omgeving? Er zijn zelfs gebieden speciaal voor honden opengesteld en uiteraard is het vuurwerkvrij!

Aan het kabbelende riviertje de Regge, op de grens van Salland en Twente ligt Vakantiepark Mölke. Je kunt hier het hele jaar door terecht voor een heerlijk lange vakantie, een weekendje weg of een minivakantie met je hond. Je kunt er kamperen of genieten van de verschillende typen accommodaties die ze bieden. Lees ook ons artikel over met de hond naar Vakantiepark Mölke. Direct een verblijf boeken? Klik hier.

Lees ook:
15x met de hond overnachten op de Veluwe
7x leuke vakantieparken in Nederland waar de hond is toegestaan
8x leuke accommodaties op de Waddeneilanden waar honden welkom zijn
Met de hond naar Hof van Saksen

De foto’s van de accommodaties zijn eigendom van Landal en Novasol. In dit artikel zijn affiliate links gebruikt.

4 reacties

Olivia december 31, 2019 - 11:43 PM

Nou ja vuurwerkvrije campings met hondje weer niet in Zeeuws vlaanderen

Reply
Woef Welkom januari 1, 2020 - 10:47 AM

Wat is je vraag precies?

Reply
Paulus juli 1, 2020 - 9:33 AM

Goedemorgen,

We zijn op zoek naar een vuurwerkvrij park waar het is toegestaan om drie honden mee te nemen

M.vr.g.r

Paulus

Reply
Woef Welkom juli 2, 2020 - 1:26 PM

Dag Paulus. Ik denk dat de meeste slechts 2 honden per accommodatie toestaan, maar als je het zeker wilt weten kun je contact opnemen met het vakantiepark.

Reply

laat een reactie achter