Home slaapadresjes De leukste Landal parken met hond

De leukste Landal parken met hond

geschreven door Woef Welkom
0 reacties

Wil jij een lang weekend of een midweek genieten van een Landal park met je hond, maar weet je niet welke je moet kiezen? Woef Welkom is dol op Landal parken en heeft er de afgelopen jaren meerdere getest met de hond. Daardoor kunnen wij je vertellen wat de leukste Landal parken met hond zijn. Ontdek ze snel!

Wat maakt dit de leukste Landal parken met hond?

Een park dat extra’s biedt voor een trouwe viervoeter. Daar worden wij heel erg blij van. Zo kun je denken aan een meertje waar de hond in kan zwemmen, een speciaal speelveldje of zelfs een hondenbungalow. Een Landal park waar de hond ook echt vakantie heeft.

Wat ons betreft is niet alleen het park zelf een bepalende factor, maar ook de nabije omgeving. Kun je op korte afstand bijvoorbeeld een losloopgebied vinden? Dat maakt de vakantiebeleving helemaal compleet.

Met de hond naar Landal Twenhaarsveld [onze ervaring]
Spelen op de agilitybaan voor honden op Landal Twenhaarsveld.

Met de hond naar Landal Stroombroek

Met de hond op vakantie in de Achterhoek? Je vindt er niet alleen middeleeuwse stadjes, maar vooral ook een prachtig heuvellandschap met mooie bossen waar je eindeloos kunt wandelen met de hond. Landal Stroombroek ligt ook nog eens aan een recreatieplas waar honden de helft van het jaar welkom zijn.

De hond is welkom in verschillende accommodaties, maar je kunt zelfs kiezen voor een speciale hondenbungalow! Ze beschikken onder andere over een hondenmand, een bench, voerbak én een omheinde tuin. Ook geweldig: bij het inchecken werd onze hond Neo verrast met een zakje met daarin wat snoep en een bal om mee te spelen. Zó ontzettend leuk!

Op het park is de hond welkom aan de lijn. Er staan verspreid over het park depodog palen waar je poepzakjes uit kunt halen. Handig! Verder zijn honden toegestaan in het hoofdgebouw en Brasserie Timbers. Je hond mag dus gewoon mee uit eten! Bovendien is er op het park een speciale wandelroute voor de hond en een dogwash aanwezig! Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Ook top: op ongeveer 15 minuten rijden van Landal Stroombroek vind je het Bergherbos. Een prachtig bos, met allerlei hoogteverschillen en met verschillende wandelroutes. Ga naar het gedeelte dat het Zonderbos wordt genoemd. Hier mag de hond namelijk het hele jaar door loslopen! Wij vonden het een geweldige aanvulling op ons verblijf met de hond in Landal Stroombroek om dit bos te bezoeken. Lees ook ons artikel: alles over hondenlosloopgebied het Zonderbos in het Bergherbos.

Met de hond naar Landal Stroombroek [onze ervaringen]
Met de hond naar Landal Stroombroek [onze ervaringen]

Met de hond naar Landal Miggelenberg

Hou je van een bosrijke omgeving om je vakantie in door te brengen? Bij Landal Miggelenberg in Gelderland zit je middenin de natuur. Het ligt aan de voet van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Te midden van heuvels en bossen kun je hier in verschillende accommodaties vakantie vieren waarin een hond is toegestaan.

Waarom wij dit één van de leukste Landal parken vinden waar de hond welkom is? Ook hier kun je terecht in verschillende accommodaties én een speciale hondenbungalow. Met extra’s als een hondenmand, een bench, voerbak én een omheinde tuin. Ook kreeg onze hond bij het inchecken een welkomstpakket mee. Hierin zat een klein flos speeltje van katoen, een tennisbal en een zak hondensnoepjes. Dit maakt het vakantie- en het welkomstgevoel natuurlijk compleet.

Verspreid door het park staan om de zoveel meter DepoDog bakken met hondenpoepzakjes en vuilnisbakken om de poepzakjes in te doen. Ook zijn er twee ‘hondentoiletten’ op het park. Goed geregeld. Direct tegen het park is een mooi bosgebied gelegen waar de hond ook welkom is. Het is eigendom van de lokale scouting en er wordt door middel van een bordje op de toegangshekken gevraagd om de hond aangelijnd te houden en een poepzakje mee te nemen. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Toch liever met de hond naar een hondenlosloopgebied? Vlakbij Landal Miggelenberg vind je Hondenbos Het Leesten. Dit is een omheind stuk natuurgebied van 10 ha waar je viervoeter lekker los mag ravotten en rennen. Ook is er een natte neuzen route: een wandelroute van 3,1 km waarbij je hond los mag lopen.

Met de hond naar Landal Miggelenberg [onze ervaring] - Woef Welkom

Met de hond naar Landal Twenhaarsveld

Hou je van een landelijke en bosrijke omgeving om je vakantie in Nederland in door te brengen? Bij Landal Twenhaarsveld in Overijssel zit je middenin de natuur. Het park is te vinden aan de voet van De Holterberg. Bos, heide en heuvels omringen je. Je kunt hier in verschillende accommodaties vakantie vieren waarin een hond is toegestaan.

Maar wij kozen voor een verblijf in een, jawel: hondenbungalow! Met extra’s als een hondenmand, een bench, voerbak én een omheinde tuin. Ook kreeg onze hond bij het inchecken een welkomstpakket mee. Deze keer werd hij verrast met een piepende hotdog (nu 2 jaar later nog steeds een favoriet speeltje) en drie dentastix. Dit maakt het vakantie- en het welkomstgevoel natuurlijk compleet voor zowel als baas als hond.

Verspreid door het park staan om de zoveel meter DepoDog bakken met hondenpoepzakjes en vuilnisbakken om de poepzakjes in te doen. Grote bonus: de aanwezige hondenvijver/losloopgebied waar honden vrij mogen spelen, zwemmen en ravotten in het zand. Ook de agilitybaan voor honden viel enorm in de smaak. En dan heb je ook nog een dog wash, waar je je hond een warme douche kunt geven als hij zich vies heeft gemaakt. Het mag duidelijk zijn: bij Landal Twenhaarsveld is de hond ook echt op vakantie! Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

In de omgeving naar een bos waar de hond los mag? Wij tippen: Hondenbos Hellendoornse Berg. Er zijn verschillende bospaden die je kunt bewandelen en er is een stuk heidegebied waar de hond lekker kan snuffelen en graven in het zand.

Met de hond naar Landal Twenhaarsveld [onze ervaring]
Met de hond naar Landal Twenhaarsveld [onze ervaring]

Disclaimer: in dit artikel staan affiliate links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor ons mogelijk om Woef Welkom te laten groeien en jou van reisinspiratie te kunnen blijven voorzien. Wij ontvangen namelijk een kleine commissie als je via zo’n link een boeking maakt.

laat een reactie achter

connect

©2024 Woef Welkom – All Rights Reserved.