Home slaapadresjes Met je hond naar Droomparken voor een vakantie in Nederland

Met je hond naar Droomparken voor een vakantie in Nederland

door Woef Welkom
0 reacties

Vakantie vieren in Nederland op een mooi vakantiepark? Je hond gaat natuurlijk mee! Je kunt met je hond naar Droomparken om daar samen van een verblijf te genieten. Of je nu kiest voor een groepsaccommodatie of een tiny house voor met z’n tweeën. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over met je hond naar Droomparken voor een vakantie in Nederland.

Lees ook: 8x vakantieparken in Nederland met een hondenbungalow

Droomparken in Nederland waar de hond welkom is

Droomparken heeft 14 luxe vakantieparken in Nederland, waarvan er 11 hondvriendelijk zijn. Van de Veluwe tot Limburg, Noord-Holland en Zeeland. Op elk park vind je alles wat jij nodig hebt in je vakantie. Of je nu op zoek bent naar rust, vermaak, luxe, ontspanning of actie. Elk park heeft verschillende typen accommodaties waar je uit kunt kiezen en op sommige Droomparken kun je ook kamperen met je hond!

Zo kun je in Beekbergen op de Veluwe bijvoorbeeld terecht in een smaakvol ingericht chalet voor 6 personen. In Limburg in Maasduinen kun je bijvoorbeeld verblijven in een waanzinnig leuke Tiny House waar je je één met de natuur voelt. Ben je met een grote groep? Kies dan voor een verblijf in een “Cube” in bijvoorbeeld het Noord-Hollandse Droompark Molengroet. Dit is een luxe vakantiehuis met drie slaapkamers.

De hond is welkom op de volgende Droomparken:

Droompark Bad Hoophuizen
Droompark Bad Hulckesteijn
Droompark Beekbergen
Droompark Bospark Garderen
Droompark Buitenhuizen
Droompark De Zanding
Droompark Hooge Veluwe
Droompark Maasduinen
Droompark Molengroet
Droompark Spaarnwoude
Droompark Schoneveld

Met je hond naar Droomparken voor een vakantie in Nederland
Verblijven in een tiny house met je hond(en) is zó leuk! Fotocredit: Droomparken.

Met je hond naar Droomparken

Als je je trouwe viervoeter mee wilt nemen mee wilt nemen naar Droomparken dan moet je een paar dingen weten. Geef altijd van tevoren aan met hoeveel huisdieren je naar het vakantiepark komt. Er zijn maximaal twee honden per accommodatie toegestaan.

Tijdens het reserveringsproces via de website is het mogelijk om een accommodatie met voorkeur te boeken. Door de muis over de beschikbare accommodaties op de kaart te bewegen, worden de kenmerken van de accommodatie zichtbaar. Let bij het boeken van een accommodatie op het kenmerk huisdieren toegestaan. Zie je de letters GH (Geen Huisdier), dan is in die accommodatie géén hond toegestaan.

Voor het meenemen van je hond wordt een vergoeding van 5,- per hond, per nacht gerekend. Sommige accommodaties hebben een tuin die omheind is. Op het vakantiepark dienen honden aangelijnd te zijn. Verspreid over het park staan prullenbakken waar je je zakje met hondenpoep in kwijt kunt. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Lees ook:
18 huisjes aan zee waar je met je hond kunt verblijven
15x met de hond overnachten op de Veluwe
8 leuke accommodaties op de Waddeneilanden waar honden welkom zijn
Vakantiehuizen met omheinde tuin waar honden welkom zijn [in Nederland]
Met de hond naar Vakantiepark De Twee Bruggen
24x leuke accommodaties in Friesland waar de hond welkom is
met de hond naar Roompot: alles wat je wilt weten

Met je hond naar Droomparken voor een vakantie in Nederland

Dit vind je misschien ook leuk

laat een reactie achter