Home slaapadresjes 13x leuke vakantiehuizen in de Cotswolds waar honden welkom zijn [omheinde tuin]

13x leuke vakantiehuizen in de Cotswolds waar honden welkom zijn [omheinde tuin]

geschreven door Woef Welkom
0 reacties

Met de hond op vakantie naar de Cotswolds? Dan wil je natuurlijk het liefst verblijven in zo’n prachtig traditioneel huisje. Een typische, Engelse, pittoreske cottage. Wij gingen voor je op zoek en vonden allerlei leuke vakantiehuizen in de Cotswolds waar honden welkom zijn. Bijna allemaal met omheinde tuin. Een heerlijke bestemming voor een vakantie met hond!

Romantic Cottage [omheinde tuin]

Bij het Romantic Cottage staat een voerbak en een mand al klaar voor je trouwe viervoeter. Het is gelegen in het noorden van de regio. Geschikt voor 4 personen en voorzien van een eigen parkeerplaats en extra’s als een wasmachine. Zeker één van de meest leuke vakantiehuizen in de Cotswolds waar honden welkom zijn. Laat bij het boeken weten dat er een hond mee komt. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.


Why Not

Tja, waarom eigenlijk niet? Why Not is een cottage met een top locatie, namelijk in het dorpje Stow on the Wold. Dit is één van de mooiste dorpjes van de Cotswolds. Dit wil je! Geschikt voor 4 personen. Laat bij het boeken weten dat er een hond mee komt. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.


Far Hill Cottage

Hier overkomt je het “ik wil nooit meer naar huis gevoel”. Je hond kan heerlijk rondrennen in de grote tuin (niet omheind) en vanuit het huis kun je samen mooie wandelingen maken en de omgeving verkennen. Geschikt voor 4 personen. Absoluut één van de meest leuke vakantiehuizen in de Cotswolds waar honden welkom zijn. Laat bij het boeken weten dat er een hond mee komt. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.


Wishbone Cottage In The Cotswolds [omheinde tuin]

Als wij zeggen: de tuin is omheind én er staat een welkomstpakket voor je hond klaar (zie foto). Dan kijk je toch direct of deze nog beschikbaar is? Geschikt voor maximaal 5 personen. Laat bij het boeken weten dat er een hond mee komt. Dit kost £ 20,- extra. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.


The Roost at Coln [omheinde tuin]

Dit traditionele vakantiehuis in de Cotswolds is helemaal aangepast aan het comfort van anno nu, maar heeft zijn bijzondere sfeer ook behouden. Een simpelweg heerlijk plekje om na het verkennen van de streek in bij te komen. Haardvuurtje aan, lekker koken in de moderne keuken… En de tuin is omheind, dus je hond kan zich veilig in de buitenlucht uitleven. Geschikt voor 4 personen. Laat bij het boeken weten dat er een hond mee komt. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Field View [omheinde tuin]

Ben je op zoek naar een huisje met 3 slaapkamers? Dan is Field View een goeie keuze. Hier gaan oud en nieuw hand in hand. Het huisje ademt een traditionele sfeer, maar met het comfort waar we tegenwoordig blij van worden. Met veel oog voor detail ingericht en voorzien van een omheinde tuin, open haard, wasmachine én een voerbak voor je hond staat ook al klaar. Heerlijk! Laat bij het boeken weten dat er een hond mee komt. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.


Stylish Painswick Getaway [omheinde tuin]

De naam van dit leuke vakantiehuisje in de Cotswolds waar honden welkom zijn klopt als een bus. Stylish Painswick Getaway is enorm stijlvol ingericht. Een lust voor het oog waarin het je aan niets ontbreekt. Geschikt voor 4 personen en lekker centraal in de Cotswolds gelegen. Laat bij het boeken weten dat er een hond mee komt. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

27 Horsefair [omheinde tuin]

In het prachtige Malmesbury kun je op één oor in 27 Horsefair. Geschikt voor 4 personen en met een omheinde tuin! Ook is er een open haard, een bad in de badkamer een staat er een barbecue klaar voor als de zon schijnt. Laat bij het boeken weten dat er een hond mee komt. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.


The Compton Cottage

Een zeer compleet vakantiehuisje mét een omheinde tuin en mijlenver uitzicht over de glooiende heuvels. Wat een droom. Het is dat de Cotswolds erom vragen om ontdekt te worden, anders zou je dit huisje niet uit gaan. Geschikt voor 4 personen. Laat bij het boeken weten dat er een hond mee komt. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.


Stow Newly Remodeled Scandi Chic [omheinde tuin]

Waar Engeland en Denemarken qua stijl samenkomen. Dit huis biedt de perfecte woonstijlmix van deze twee landen. Enorm comfortabel en sfeervol. En dat in het prachtige dorpje Stow on the Wold. Een pareltje! Laat bij het boeken weten dat er een hond mee komt. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.


Footstool Cottage [omheinde tuin]

In Burford kun je terecht met je hond in het leuke Footstool Cottage. Ook dit is zo’n schattig, echt traditioneel huisje van honingkleurig steen. Binnen vind je alles wat je nodig hebt en buiten heb je een omheinde tuin tot je beschikking. Geschikt voor 4 personen. Laat bij het boeken weten dat er een hond mee komt. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.


Patience Cottage [omheinde tuin]

Niet ver van het welbekende mooie dorp Bourton-on-the-water kun je vakantie vieren in de Patience Cottage. Geschikt voor 4 personen. Zowel binnen als buiten is het goed toeven. Het is zeer gezellig, modern en knus ingericht. Laat bij het boeken weten dat er een hond mee komt. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.


The Forge [omheinde tuin]

We sluiten af met onze persoonlijke favoriet. Hier zouden wij zo een bod op doen als het te koop stond. Het staat in het noorden van de Cotswolds en is geschikt voor 4 personen. Je vindt er alles wat je nodig hebt en meer, zoals een open haard en een barbecue. Met stip één van de neest leuke vakantiehuizen in de Cotswolds waar honden welkom zijn. Laat bij het boeken weten dat er een hond mee komt. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Lees ook artikelen over Engeland:
leuke vakantiehuizen aan de Jurassic Coast waar honden welkom zijn
15x leuke vakantiehuizen in de Schotse Hooglanden met je hond
– je hond mee op vakantie naar (Noord) Ierland
leuke vakantieparken in Engeland waar honden welkom zijn
leuke accommodaties in Cornwall waar de hond is toegestaan
met de hond naar Engeland [alles wat je wilt weten]

Disclaimer: De foto’s in dit artikel zijn eigendom van de genoemde accommodaties. In dit artikel zijn affiliate links gebruikt, het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor ons mogelijk om Woef Welkom te laten groeien en jou van reisinspiratie te kunnen blijven voorzien.

laat een reactie achter

connect

©2024 Woef Welkom – All Rights Reserved.