Home slaapadresjes Met de hond naar Hof van Saksen

Met de hond naar Hof van Saksen

geschreven door Woef Welkom
2 reacties

Lekker weg in eigen land en de hond gezellig mee? Als eens aan Hof van Saksen gedacht? Hof van Saksen is een vakantieresort dat bestaat uit bijzondere Saksische boerderijen en bevindt zich in de Drentse plaats Nooitgedacht. Op Hof van Saksen ontbreekt het je aan niets. Alle accommodaties zijn voorzien van alle comfort en je kunt zelfs gebruikmaken van een oppasservice op honden. Met de hond naar Hof van Saksen is genieten voor baas en hond. Een heerlijke vakantie met hond!

Wat maakt Hof van Saksen zo bijzonder?

Naast het feit dat je in bijzondere accommodaties verblijft met je hond bij Hof van Saksen zijn er nog meer troeven. In het Grand Café (waar de hond is toegestaan) kun je je culinair laten verrassen door de bijzondere kookkunsten van de chefkok. Hou je van Italiaans eten? Dan is restaurant Gusto een fijne plek.

Voor de liefhebbers van wateractiviteiten is er een waterparadijs. Er zijn drie spectaculaire indoorwaterglijbanen, maar je kunt ook ontspannen in de whirlpool of lekker met de kleintjes spelen in het muzikale peuterbad.

Als je echt helemaal tot rust wilt komen, kun je de Spa & Wellness bezoeken. Hier geniet je van de verschillende sauna’s en baden, maar je kunt ook een uitgebreide gezichtsbehandeling, een speciale massage of manicure boeken.

Kinderen vervelen zich geen moment op Hof van Saksen. Klimmen in de klimtoren, trampolinespringen in de Bounz Arena en eindeloos veel waterpret in de zwembaden. En dan is er ook nog de Harrewar: 1000 m² Indoorspeelparadijs.

Ook buiten valt er van alles te beleven. Zo kun je met de hele familie FootGolf spelen. Kinderen kunnen aan één van de vele activiteiten op het multifunctionele sportveld meedoen. En in de zomer zit iedereen graag aan het recreatiemeer. Dat is nog eens vakantie.

Er zijn drie prachtige nationale parken in de buurt waar je kunt wandelen en fietsen, waaronder het Dwingelderveld met hondenlosloopgebied. Lees ook: Met de hond naar het leukste losloopgebied in het Dwingelderveld.

Met de hond naar Hof van Saksen

Er zijn zo’n 10 accommodaties bij Hof van Saksen waar honden welkom zijn. Voor al deze accommodaties geldt: maximaal twee honden per accommodatie. Toeslag per hond: € 5,75 per nacht. En hoe eerder je boekt hoe meer keus.

Als je met de hond naar Hof van Saksen gaat kun je kiezen uit een accommodatie voor 2 tot 10 personen. Dit is een bungalow of een boerderij. Welke je ook kiest; ze zijn stuk voor stuk voorzien van alle gemak en comfort en ingericht met moderne meubels. Kijk hier voor aanbiedingen en meer informatie. Klik op prijzen en beschikbaarheid en klik links het vakje ‘huisdieren toegestaan in de accommodatie’ aan.

Goed om te weten: honden zijn ook welkom in de gangen van de Havezate (het centraal gelegen hoofdgebouw) en in het Grand Café waar je lekker kunt eten en drinken.

Met de hond naar Hof van Saksen - Woef Welkom

Lees ook:
7x leuke vakantieparken in Nederland waar de hond is toegestaan
8x leuke accommodaties op de Waddeneilanden waar honden welkom zijn
7x vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland waar de hond is toegestaan
Vakantiehuizen met omheinde tuin waar honden welkom zijn [in Nederland]

2 reacties

stephanie april 16, 2023 - 12:42 PM

Inmiddels is het helaas zo dat Dierenpension Nieuwe Dieren geen ruimte meer heeft voor opvang (zomer 2023). Dat was een teleurstellende ontdekking voor ons.

Reply
Woef Welkom april 17, 2023 - 9:25 AM

Dat is vreemd, op de website van Hof van Saksen staat daar niets over. Daar nu nog deze tekst: Gasten op Hof van Saksen kunnen gebruikmaken van de professionele oppasservice van Dierenpension Nieuwe Dieren (ca. 800 m). De kosten zijn € 19,00 per dag. Voor meer informatie en aanmelden bel +31-(0)6 27 53 36 76 of mail naar info@nieuwe-dieren.nl.

Reply

laat een reactie achter

connect

©2024 Woef Welkom – All Rights Reserved.