Home slaapadresjes Met de hond naar Landal Stroombroek [onze ervaringen]

Met de hond naar Landal Stroombroek [onze ervaringen]

door Woef Welkom
2 reacties

Met de hond op vakantie in de Achterhoek? Je vindt er niet alleen middeleeuwse stadjes, maar vooral ook een prachtig heuvellandschap met mooie bossen waar je eindeloos kunt wandelen met de hond. Landal Stroombroek ligt ook nog eens aan een recreatieplas waar honden de helft van het jaar welkom zijn. Maar hoe hondvriendelijk is Landal Stroombroek nu echt? In dit artikel over met de hond naar Landal Stroombroek delen we onze ervaringen.

Wil jij ook met je hond naar Landal Stroombroek om samen vakantie te vieren? Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Met de hond naar Landal Stroombroek [onze ervaringen]

Over Landal Stroombroek

Stoere oerbossen, middeleeuwse dorpjes, mysterieuze kastelen en landerijen. Dat is de omgeving van Landal Stroombroek. Je kunt naar leuke steden als Doesburg en Zutphen, maar zelfs een uitstapje naar Duitsland lonkt. Toch is het vooral de glooiende, landelijke omgeving waar je met je hond intens van kunt genieten tijdens talloze wandelingen die het hem doet.

Bij Landal Stroombroek ben je er echt even tussenuit. Het vakantiepark heeft een grote recreatieplas en een kabelwaterskibaan. Voor echte ontspanning kun je terecht in wellnesscentrum Palestra. Voor de kids zijn er stoere en actieve activiteiten. En de hond? Die is welkom in verschillende accommodaties én daar is zelfs op het park een speciale wandelroute en dogwash voor.

Met de hond naar Landal Stroombroek [onze ervaringen]
Met de hond naar Landal Stroombroek [onze ervaringen]
Een cadeautje van Landal!

Ervaringen Landal Stroombroek met de hond

Wij wilden Landal Stroombroek graag testen, want een vakantie met de hond in de Achterhoek leek ons geweldig. Tijdens het boeken konden we kiezen uit verschillende accommodaties waar de hond welkom in is. En we werden blij verrast: Landal Stroombroek heeft speciale hondenbungalows! Helaas waren deze niet meer beschikbaar, maar het vernieuwde comfort huisje waar wij in verbleven was ook top.

Accommodaties van Landal zijn altijd comfortabel en gezellig, maar de zogenaamde hondenbungalows zijn extra bijzonder voor baas en hond. Ze beschikken onder andere over een hondenmand, een bench, voerbak én een omheinde tuin!

Ook geweldig: bij het inchecken werd onze hond Neo verrast met een zakje met daarin wat snoep en een bal om mee te spelen. Zó ontzettend leuk!

Op het park is de hond welkom aan de lijn. Er staan verspreid over het park depodog palen waar je poepzakjes uit kunt halen. Handig! Verder zijn honden toegestaan in het hoofdgebouw en Brasserie Timbers. Je hond mag dus gewoon mee uit eten!

Lees ook: 9x vakantieparken in Nederland met een hondenbungalow!

Met de hond naar Landal Stroombroek [onze ervaringen]
Met de hond naar Landal Stroombroek [onze ervaringen]

Speciale hondenroute op Landal Stroombroek

Het hele jaar door is de hond welkom op een speciale hondenroute die is aangelegd rondom de recreatieplas. De hond mag op deze route niet los. De aanwezigheid van deze hondenroute is vooral handig tussen 1 mei en 1 oktober, want op de strandjes, ligweides en in het water is de hond alleen welkom tussen 1 oktober en 1 mei. Ze hoeven dan niet meer aangelijnd te zijn en mogen naar hartenlust rennen, spelen en zwemmen.

Deze hondenroute wordt goed aangegeven met bordjes en is in totaal 2,5 kilometer lang. Goed om te weten: de route is goed te bewandelen en ook te doen met een rolstoel. Je krijgt bij het inchecken een plattegrond mee waar deze hondenroute op staat afgebeeld.

Is de hond vies? Er is een speciale dogwash naast de parkeerplaats van Landal waar je je hond lekker schoon kunt spoelen. Muntjes hiervoor haal je bij de receptie. Top geregeld Landal!

Met de hond naar Landal Stroombroek [onze ervaringen]
Het bordje op het hekje geeft de hondenroute op Landal Stroombroek aan.
Met de hond naar Landal Stroombroek [onze ervaringen]
Een deel van de hondenroute.
Met de hond naar Landal Stroombroek [onze ervaringen]
De dogwash!

Hondenlosloopgebied in het Bergherbos

Op ongeveer 15 minuten rijden van Landal Stroombroek vind je het Bergherbos. Een prachtig bos, met allerlei hoogteverschillen en met verschillende wandelroutes. Onze tip: ga naar het gedeelte dat het Zonderbos wordt genoemd. Hier mag de hond namelijk het hele jaar door loslopen! Wij vonden het een geweldige aanvulling op ons verblijf met de hond in Landal Stroombroek om dit bos te bezoeken. Lees ook ons artikel: alles over hondenlosloopgebied het Zonderbos in het Bergherbos.

Met de hond naar Landal Stroombroek [onze ervaringen]
Het Zonderbos in het Bergherbos waar de hond vrij los mag lopen.

Met de hond naar Landal Stroombroek

Wil jij ook met je hond naar Landal Stroombroek om samen vakantie te vieren? Honden zijn welkom in meerdere bungalows. Voor bijna elke bungalow geldt dat er maximaal twee honden welkom zijn. Klik hier voor meer informatie en om te boeken. Geef bij het maken van de reservering aan dat je één of twee honden meeneemt. Per hond wordt een toeslag per nacht gerekend van € 5,75. Wil je in de hondenbungalow verblijven? Kies dan specifiek voor deze bungalow. Let op: hier is één hond toegestaan.

Lees ook:
Met de hond naar Landal Twenhaarsveld [onze ervaringen]
Met de hond naar Landal Miggelenberg [onze ervaringen]
Met de hond naar Landal Wirfttal [onze ervaringen]
Met de hond naar Landal Chalet Matin [onze ervaringen]
Met de hond naar Landal De Vlinderhoeve [onze ervaringen]
Met de hond naar Landal Village les Gottales [onze ervaringen]
De leukste Landal parken met hond
Met de hond naar Landal Hoog Vaals [onze ervaringen]
Met de hond naar Landal Gwel an Mor [onze ervaringen]

Lees ook het artikel Wat te doen in de Achterhoek? Hier de 12 leukste tips! op mijn andere website Map of Joy.

Dit artikel is niet gesponsord door Landal en het bevat onze eigen eerlijke mening. Landal wist niet dat wij op het park verbleven en dit artikel zouden publiceren.

2 reacties

Diana oktober 17, 2020 - 7:09 AM

Erg leuk artikel. Wij zijn op dit moment ook op Stroombroek. Leuk park. Wij hebben zo’n hondenhuisje en onze kooiker Luca kan hier heerlijk vrij rondlopen!

Reply
Woef Welkom oktober 17, 2020 - 1:33 PM

Wat leuk om te horen, veel plezier!

Reply

laat een reactie achter

connect

©2023 Woef Welkom – All Rights Reserved. Op deze website staan affiliate links. Als je een aankoop doet kan het zijn dat Woef Welkom daar een kleine commissie voor ontvangt.