Home slaapadresjes Met de hond naar Landgoed de Scheleberg (TopParken) op de Veluwe

Met de hond naar Landgoed de Scheleberg (TopParken) op de Veluwe

geschreven door Woef Welkom
0 reacties

Midden op de Veluwe, in de bossen van Lunteren, vind je Landgoed de Scheleberg. Hier kom je ongetwijfeld tot rust in één van de comfortabele vakantiehuizen of villa’s. Grootste troeven: je verblijft in een bos, hebt de keuze uit talloze wandel- en fietsroutes, kunt baantjes trekken in het verwarmde buitenzwembad en lekker eten in het restaurant. En de hond? Die mag natuurlijk mee. Lees er alles over in dit artikel over met de hond naar Landgoed de Scheleberg.

Met de hond naar Landgoed de Scheleberg (TopParken)

Een vakantie is niet compleet zonder je trouwe dierenvriend. Dat begrijpen ze bij Landgoed de Scheleberg gelukkig heel goed. Honden zijn dan ook toegestaan op Landgoed de Scheleberg. Zo geniet je samen met uw hond van de Veluwe. Het enige waar je aan moet denken tijdens een verblijf met de hond is dat de hond tijdens een wandeling op het park aangelijnd moet zijn, je zelf poepzakjes moet meenemen en zelf een bench/mand meeneemt.

Lees ook: met de hond naar TopParken: alles wat je moet weten

Hoe werkt het maken van een boeking met hond?

Tijdens het zoeken naar je gewenste accommodatie, selecteer je naast het aantal personen of je 1 of 2 honden meeneemt. Geef tijdens het boeken aan dat je een hond meeneemt. Er zijn maximaal 2 honden toegestaan per vakantiehuis. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Fotocredit: Landgoed de Scheleberg

Wat zijn de extra kosten voor het meenemen van de hond?

De kosten bedragen € 7,50 per hond per nacht extra. Dus stel dat je een lang weekend van vrijdag tot maandag boekt met je hond, dan betaal je 3x € 7,50 extra. Neem je 2 honden mee dan betaal je 6x € 7,50 extra.

Fotocredit: Landgoed de Scheleberg

Welk type accommodaties zijn er?

Er zijn meerdere, moderne accommodaties waar je uit kunt kiezen. Allemaal geweldig mooi ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt. Het meest in het oog springend zijn de luxe villa’s aan het water. Zowel van binnen als van buiten een plaatje! Ook zijn er accommodaties die wellness bieden met een eigen sauna. Stuk voor stuk omringd door bos. Heerlijk! Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Fotocredit: Landgoed de Scheleberg

Zijn de tuinen omheind?

Er zijn vakantiehuizen met omheinde tuin te boeken! Filter bij het zoeken naar je verblijf op “tuin omheind” onder het tapje “buiten”. Let op: we weten niet zeker of de tuinen omheind zijn met een hek. Ga er vanuit dat de tuinen zijn omheind met struiken en planten. Neem voor de zekerheid een zogenaamde grondpen mee waar je de hond aan vast kunt leggen. Zo kan je hond gegarandeerd veilig meegenieten van de buitenlucht.

Nog meer keus op de Veluwe?
hondvriendelijke Natuurhuisjes op de Veluwe met omheinde tuin
vakantieparken op de Veluwe waar de hond welkom is
met de hond overnachten op de Veluwe. In een B&B, vakantiehuisje, chalet of luxe tent
met de hond naar Park Berkenrhode op de Veluwe
leuke restaurants op de Veluwe waar honden welkom zijn
wandelen met de hond op De Posbank
met de hond overnachten bij Buitenplaats Beekhuizen [onze ervaringen]
met de hond naar vakantiepark De IJsvogel [onze ervaringen]

Disclaimer: in dit artikel staan affiliate links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor ons mogelijk om Woef Welkom te laten groeien en jou van reisinspiratie te kunnen blijven voorzien. Wij ontvangen namelijk een kleine commissie als je via zo’n link een boeking maakt/aankoop doet.

laat een reactie achter

connect

©2024 Woef Welkom – All Rights Reserved.