Home slaapadresjes Met de hond naar Roompot: alles wat je wilt weten

Met de hond naar Roompot: alles wat je wilt weten

door Woef Welkom
0 reacties

Wil je graag een weekendje weg of op vakantie naar een vakantiepark of camping van Roompot en je hond meenemen? Gelukkig is de hond bij Roompot welkom! In dit artikel ontdek je alles wat je wilt weten over met de hond naar Roompot. Hoe maak je een boeking, wat zijn de kosten en meer vragen worden beantwoordt.

Lees ook: De leukste vakantieparken aan de kust waar honden welkom zijn (33 stuks!)

Is de hond in alle accommodaties van Roompot welkom?

In een deel van de vakantieverblijven mag je 1 of 2 honden meenemen. Staat er “Huisdieren welkom” bij de voorzieningen van je gewenste vakantieverblijf? Dan mag het. Je vindt deze verblijven door “Huisdier(en)” aan te vinken bij “Wie gaat er mee?” in de “Zoek & Boek”.

Klik hier voor een overzicht van alle vakantieparken van Roompot waar je met de hond heen kunt.

Een beach house op vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad.

Hoe werkt het maken van een boeking met hond?

Geef bij het boeken altijd even aan dat je een hond meeneemt. Bij een online boeking doe je dit in Stap 1 bij “Je Reisgezelschap”. Wil je na het boeken nog een huisdier toevoegen aan het reisgezelschap? Neem dan contact op met de gastenservice van Roompot. Zij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Wat zijn de extra kosten voor het meenemen van de hond naar Roompot?

Voor zowel honden als katten betaal je een toeslag per dier per nacht. Voor andere, gekooide huisdieren zoals een vogel, cavia, fret, rat, muis, of hamster hoef je geen toeslag te betalen.

Voor alle dieren geldt een verplichte eindschoonmaak, behalve als deze al standaard is inbegrepen in de prijs van je verblijf. Maak je gebruik van een actie waarbij de eindschoonmaak extra voordelig wordt aangeboden? Dan betaal je het oorspronkelijke bedrag van de eindschoonmaak.

De prijs van de huisdiertoeslag en eindschoonmaak verschilt per park. Je vindt deze prijzen tijdens het boeken in je prijsoverzicht. Op de campings mag je maximaal 2 huisdieren meenemen per kampeerverblijf. Het meebrengen van één huisdier is gratis. Voor een tweede huisdier betaal je een toeslag van € 5,50 per nacht op de camping.

Vakantiehuis op vakantiepark Qurios in Callantsoog.

Hoeveel hondvriendelijke vakantieparken heeft Roompot?

Hier worden wij van Woef Welkom heel blij van: het zijn er namelijk maar liefst 96 met 676 verschillende verblijven! Verspreid door heel Nederland; van Zeeland tot de Wadden en Friesland. Aan de kust, aan een meer of in het bos. Van beach house tot chalet of lodge; wat jij wilt. Klik hier voor een overzicht van alle vakantieparken van Roompot waar je met de hond heen kunt.

Hoe gaat Roompot om met de coronacrisis?

Naast dat op de vakantieparken alle regels van het RIVM worden opgevolgd is het fijn om te weten dat Roompot omboekgarantie biedt. Zo kun je met een gerust hart op vakantie.

Tot 28 dagen voor aankomst kun je gratis je boeking wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan het verschuiven van de datum, veranderen van bestemming of het wijzigen van je reisgezelschap. Geldt er een negatief reisadvies voor de plek waar je naar toe wilt reizen of zijn de grenzen gesloten? Dan kun je zelfs tot één dag voor aankomst je boeking wijzigen.

Dit vind je misschien ook leuk:
met de hond naar Landal Stroombroek [onze ervaring]
met de hond naar Vakantiepark De Twee Bruggen
met de hond naar Vakantiepark Mölke
met de hond naar Landal Twenhaarsveld [onze ervaring]
met je hond naar Droomparken
met de hond naar Landal Miggelenberg [onze ervaring]
met de hond naar TopParken: alles wat je wilt weten

Dit vind je misschien ook leuk

laat een reactie achter