Home slaapadresjes Met de hond naar TopParken: alles wat je wilt weten

Met de hond naar TopParken: alles wat je wilt weten

geschreven door Woef Welkom
0 reacties

Toe aan een heerlijke vakantie, een weekendje weg of een paar nachtjes ertussenuit? De hond gaat natuurlijk mee! En dat is geen enkel probleem bij TopParken. De parken bevinden zich op unieke en natuurrijke locaties verspreid door heel Nederland. Vanaf het park loop je zó met je hond de natuur in. Ontdek in dit artikel over met de hond naar TopParken, alles wat je wilt weten.

Lees ook: De leukste vakantieparken aan de kust waar honden welkom zijn

Over TopParken in Nederland

TopParken heeft 15 vakantieparken in Nederland, gelegen op unieke locaties midden in de natuur. Je vindt onze parken verspreid door heel Nederland, in Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg en Noord-Brabant. Zo is er altijd een vakantiepark in de omgeving die je aanspreekt. Bekijk hier de 15 vakantieparken waar je hond welkom is.

Is de hond op alle TopParken welkom?

Het antwoord is kort en simpel: JA! Op elk vakantiepark van TopParken is de hond welkom. Of je nu kiest voor een verblijf op de bosrijke Veluwe, het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg of aan het strand in Noord-Holland. Van camping tot luxe vakantiehuis. Het enige waar je aan moet denken tijdens een verblijf bij TopParken met de hond is dat de hond tijdens een wandeling op het park aangelijnd moet zijn.

Lees ook: met de hond naar Landgoed de Scheleberg (TopParken).

Recreatiepark Beekbergen.

Hoe werkt het maken van een boeking met hond?

Tijdens het zoeken naar je gewenste accommodatie, selecteer je naast het aantal personen of je 1 of 2 honden meeneemt. Geef tijdens het boeken aan dat je een hond meeneemt. Er zijn dus maximaal 2 honden toegestaan per kampeerplaats of vakantiehuis. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Wat zijn de extra kosten voor het meenemen van de hond?

De kosten bedragen € 7,50 per hond per nacht extra.

Recreatiepark Het Esmeer.

Welk type accommodaties zijn er?

Je kunt een vakantiehuis, bungalow, villa, appartement of kampeerplaats huren. Er zijn zelfs accommodaties aan het water of omringd door bos. Wat jij wilt!

Zijn de tuinen omheind?

Er zijn vakantiehuizen met omheinde tuin te boeken! Filter bij het zoeken naar je verblijf op “tuin omheind”. Verspreid door het land zijn er verschillende vakantiehuizen bij Topparken met omheinde tuin te boeken.

Dit vind je misschien ook leuk:
met de hond naar Roompot: alles wat je wilt weten
met de hond naar Landal Stroombroek [onze ervaring]
met de hond naar Vakantiepark Mölke
met de hond naar Landal Twenhaarsveld [onze ervaring]
met de hond naar Landal Miggelenberg [onze ervaring]

laat een reactie achter

connect

©2024 Woef Welkom – All Rights Reserved.