Home slaapadresjes Met de hond naar TopParken: alles wat je wilt weten

Met de hond naar TopParken: alles wat je wilt weten

door Woef Welkom
0 reacties

Toe aan een heerlijke vakantie, een weekendje weg of een paar nachtjes ertussenuit? De hond gaat natuurlijk mee! En dat is geen enkel probleem bij TopParken. De parken bevinden zich op unieke en natuurrijke locaties verspreid door heel Nederland. Vanaf het park loop je zó met je hond de natuur in. Ontdek in dit artikel over met de hond naar TopParken, alles wat je wilt weten.

Lees ook: De leukste vakantieparken aan de kust waar honden welkom zijn (33 stuks!)

Over TopParken in Nederland

TopParken heeft 15 vakantieparken in Nederland, gelegen op unieke locaties midden in de natuur. Je vindt onze parken verspreid door heel Nederland, in Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg en Noord-Brabant. Zo is er altijd een vakantiepark in de omgeving die je aanspreekt. Bekijk hier de 15 vakantieparken waar je hond welkom is.

Is de hond op alle TopParken welkom?

Het antwoord is kort en simpel: JA! Op elk vakantiepark van TopParken is de hond welkom. Of je nu kiest voor een verblijf op de bosrijke Veluwe, het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg of aan het strand in Noord-Holland. Van camping tot luxe vakantiehuis. Het enige waar je aan moet denken tijdens een verblijf bij TopParken met de hond is dat de hond tijdens een wandeling op het park aangelijnd moet zijn.

Recreatiepark Beekbergen.

Hoe werkt het maken van een boeking met hond?

Tijdens het zoeken naar je gewenste accommodatie, selecteer je naast het aantal personen of je 1 of 2 honden meeneemt. Geef tijdens het boeken aan dat je een hond meeneemt. Er zijn dus maximaal 2 honden toegestaan per kampeerplaats of vakantiehuis. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Wat zijn de extra kosten voor het meenemen van de hond?

De kosten bedragen € 7,50 per hond per nacht extra.

Recreatiepark Het Esmeer.

Welk type accommodaties zijn er?

Je kunt een vakantiehuis, bungalow, villa, appartement of kampeerplaats huren. Er zijn zelfs accommodaties met een jacuzzi in de tuin, gelegen aan het water of omringd door bos. Wat jij wilt!

Hoe gaat TopParken om met de coronacrisis?

Naast dat op de vakantieparken alle regels van het RIVM worden opgevolgd is het fijn om te weten dat Roompot omboekgarantie biedt. Zo kun je met een gerust hart op vakantie. Je kunt je reservering namelijk 28 dagen voor aankomst gratis omboeken.

Dit vind je misschien ook leuk:
met de hond naar Roompot: alles wat je wilt weten
met de hond naar Landal Stroombroek [onze ervaring]
met de hond naar Vakantiepark De Twee Bruggen
met de hond naar Vakantiepark Mölke
met de hond naar Landal Twenhaarsveld [onze ervaring]
met je hond naar Droomparken
met de hond naar Landal Miggelenberg [onze ervaring]

Dit vind je misschien ook leuk

laat een reactie achter