Home slaapadresjes Met de hond naar Vakantiepark Mölke

Met de hond naar Vakantiepark Mölke

geschreven door Woef Welkom
0 reacties

Genieten van de prachtige natuur en heerlijke rust in Twente met je trouwe viervoeter? Woef Welkom tipt een verblijf bij Vakantiepark Mölke. Vrijwel elke accommodatie is toegankelijk voor huisdieren. Van een boomhut tot een kampeerplek en een groepsaccommodatie. En de omgeving? Er zijn zelfs gebieden speciaal voor honden opengesteld! Lees hier alles over met de hond naar Vakantiepark Mölke.

Lees ook: Met de hond naar Landal Twenhaarsveld [onze ervaring]

Over Vakantiepark Mölke

Aan het kabbelende riviertje de Regge, op de grens van Salland en Twente ligt Vakantiepark Mölke. Je kunt hier het hele jaar door terecht voor een heerlijk lange vakantie, een weekendje weg of een minivakantie met je hond. Je kunt er kamperen of genieten van de verschillende typen accommodaties die ze bieden.

De omgeving van het vakantiepark is afwisselend. Je proeft de Twentse gastvrijheid tijdens een heerlijke wandeling met je hond door de prachtige omgeving van de Reggestreek. Het visrijke riviertje de Regge kronkelt door de omgeving en langs de oevers zijn mooie wandelpaden aangelegd.

Of je nou met zijn tweeën, het gezin of de hele familie een verblijf zoekt; er zijn volop mogelijkheden! Iedere vakantieperiode staat het enthousiaste animatieteam klaar om jong en oud te vermaken met elke avond het meeleeftheater, de wekelijkse familiebingo, veel sport en spel, het traditionele broekhangen boven de Regge en veel meer.

Lees ook: 11x bijzondere campings in Nederland waar honden welkom zijn

Met de hond naar Vakantiepark Mölke

Met de hond naar Vakantiepark Mölke

Honden zijn dus hartstikke welkom op Vakantiepark Mölke, maar er zijn enkele regels waar je rekening mee moet houden. Op het park moet je hond aangelijnd zijn. Hond uitlaten? Doe dit buiten het park. Het kan natuurlijk gebeuren dat er onderweg een ongelukje gebeurt. Dit is niet erg, maar ruim het dan wel even op. De hond is niet welkom in de hoofdgebouwen.

Per kampeerplek/accommodatie zijn maximaal twee honden toegestaan. De vergoeding hiervoor bedraagt € 3,- per verblijf per nacht. Voor een verhuuraccommodatie worden extra schoonmaakkosten in rekening gebracht van eenmalig € 21,-.

De hond is toegestaan in veel accommodaties, maar niet alle. Let bij het boeken op het symbool van een hondenpootje in de korte omschrijving. Als er achter het hondenpootje ‘ja’ of een ‘1’ of ‘2’ staat dan is de hond welkom. Als je klikt op ‘bekijken’ moet er bij ‘voorzieningen’ de tekst ‘huisdier toegestaan’ staan.

Meer weten of een verblijf bij Mölke boeken? Klik hier.

Met de hond naar Vakantiepark Mölke
Met de hond naar Vakantiepark Mölke

Waar is de hond welkom in de omgeving?

Ga jij met je met de hond naar Vakantiepark Mölke? Dan wil je natuurlijk weten waar je met de hond kunt wandelen. Allereerst is er natuurlijk het riviertje De Regge dat langs het park kabbelt. Je kunt hier prima met je hond wandelen. Tegenover het park ligt een klein bos waar je hond zich uit kan leven. Het bos is perfect om jouw hond uit te laten en tegelijkertijd nog even de mogelijkheid te hebben om te ravotten. Naast het bos loopt een zandpand en vindt je een groenstrook.

In de nabije omgeving van het park zijn ook een aantal hondenlosloopgebieden te vinden. Het hondenbos in Hellendoorn/Nijverdal is onze favoriet. Dit bos maakt deel uit van de Sallandse Heuvelrug. Honden kunnen hier heerlijk rennen, spelen en ravotten. Er is veel bos met allerlei leuke paadjes en er is een prachtig stuk heide.

Met de hond naar Vakantiepark Mölke

Lees ook:
8x vakantieparken in Nederland met een hondenbungalow
18 huisjes aan zee waar je met je hond kunt verblijven
Met de hond naar Landal Miggelenberg [onze ervaring]
Met de hond naar Hof van Saksen
15x met de hond overnachten op de Veluwe
Vakantiehuizen met omheinde tuin waar honden welkom zijn [in Nederland]
24x leuke accommodaties in Friesland waar de hond welkom is
met de hond naar Roompot: alles wat je wilt weten
met de hond naar TopParken: alles wat je wilt weten

Alle foto’s in dit artikel zijn eigendom van Vakantiepark Mölke.

laat een reactie achter

connect

©2024 Woef Welkom – All Rights Reserved.