Home slaapadresjes Tip: huur een vakantiehuis met hond bij Vakantie Friesland Verhuur

Tip: huur een vakantiehuis met hond bij Vakantie Friesland Verhuur

geschreven door Woef Welkom
0 reacties

Wil je een vakantiehuis in Friesland huren waar je samen met je hond kunt genieten van alles wat Friesland te bieden heeft? Denk aan heerlijk wandelen en fietsen in de mooie Friese natuur. Of samen met een bootje de omgeving verkennen! Woef Welkom tipt Vakantie Friesland Verhuur voor een weekendje weg of vakantie met de hond naar Friesland. Lees verder en ontdek er meer over.

Vakantiehuizen in Friesland met hond

Of je nu met je hond wilt verblijven in een vakantiehuisje aan het water of juist liever in een mooie landelijke vakantiewoning; Vakantie Friesland Verhuur heeft een divers aanbod vakantiehuizen in Friesland. Op de website van Vakantie Friesland Verhuur kun je alle opties in de regio bekijken en makkelijk jouw ideale weekendje weg of vakantie met de hond in het prachtige Friesland zoeken en boeken. Aan de linkerkant vink je het hokje “huisdieren” aan om te zien waar je hond welkom is. En dat in elk jaargetijde van het jaar, want Friesland is altijd een goed idee!

Met de hond in een bootje Nationaal Park De Alde Feanen, Friesland verkennen - Woef Welkom
Onze hond Neo op de boot in Friesland

Met de hond naar de Friese Meren

Wat dacht je van een verblijf aan één van de prachtige Friese Meren? Naast dat je op de Friese meren prachtig kunt zeilen of varen met een motorboot is het gebied ook een dikke aanrader voor wandel- en fietstochten met de hond. Bij de Friese Meren vind je vaak ook één of enkele van de Friese 11 Steden, die ontzettend sfeervol en leuk zijn om samen te bezoeken.

Met de hond naar de Friese IJsselmeerkust

Een vakantiehuis aan de IJsselmeerkust is ook heerlijk. Op de website vind je vakantiehuizen in Stavoren, Lemmer, Hindeloopen en op een park in Oudemirdum. Stuk voor stuk adresjes waar je echt vakantie hebt. Voorzien van alles wat je nodig hebt en op een mooie locatie.

Oudemirdum, vakantiehuis Meerkoet

Met de hond naar de Friese Waddenkust

Ook nabij de Waddenzee kun je samen met je hond goed tot rust komen in een vakantiehuis van Vakantie Friesland Verhuur, Zo kun je kiezen voor een vakantie in Tzummarum met een verblijf op een vakantiepark met ruime vrijstaande bungalows waarin twee honden welkom zijn. Hier maak je samen herinneringen voor het leven.

Met de hond naar het Lauwersmeer

In het noorden van Friesland kun je genieten van een verblijf met je hond bij het Lauwersmeer. Eén van onze favorieten uit het aanbod op de website zijn de leuke vakantiehuisjes rondom een poel met water. Met een beetje fantasie lijkt het Scandinavië wel! Deze moderne nieuwe chalets op een vakantiepark net ten zuiden van Lemmer zijn comfortabel en prachtig gelegen.

Met de hond verblijven in het bos in Friesland

Al dat water in Friesland is geweldig, maar wist jij al dat je kunt kiezen voor een verblijf met je hond in Friesland in een bosrijke omgeving? In Oudemirdum kun je kiezen uit verschillende vakantiehuizen waarin één of twee honden welkom zijn. Omringd door groen en elk huisje is uniek en comfortabel ingericht. Vanuit je verblijf kun je direct starten aan mooie wandel- en fietsroutes. Wat wil je nog meer?

Met de hond naar Zuidoost-Friesland

Friesland heeft nóg meer te bieden. Al eens aan zuidoost Friesland gedacht? Dit ligt op korte afstand van Drenthe en Overijssel, waardoor je deze regio’s ook makkelijk kunt bezoeken. Op de website staan verschillende leuke vakantiehuizen waarin honden welkom zijn. Er zit zelfs een toffe, luxe “tentwoning” bij!

Op en top glamping in een tentwoning

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen ter inspiratie voor je verblijf in Friesland met de hond:
met de hond naar het Drents-Friese Wold [natte neuzenroute]
met de hond in een bootje Nationaal Park De Alde Feanen verkennen

Disclaimer: af en toe maken wij gebruik van affiliate links of gesponsorde links/artikelen. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor ons mogelijk om Woef Welkom te laten groeien en jou van reisinspiratie te kunnen blijven voorzien. De foto’s in dit artikel zijn eigendom van de genoemde accommodaties.

laat een reactie achter

connect

©2024 Woef Welkom – All Rights Reserved.