Home slaapadresjes Heerlijke vakantieparken op Texel waar je hond mee mag!

Heerlijke vakantieparken op Texel waar je hond mee mag!

geschreven door Woef Welkom
0 reacties

De vakantie op waddeneiland Texel begint al als je op de boot stapt in Den Helder. Met de wind in de haren varen naar een vakantiepark op Texel om te genieten van natuur, strand en zee. En natuurlijk gaat je hond mee! In dit artikel delen we vakantieparken op Texel waar je hond mee mag. Voor een heerlijke vakantie met hond.

Lees ook: hond mee naar Texel op vakantie [al onze tips]

Landal Beach Park Texel

Texel ligt op slechts 20 minuten varen van het vaste land en toch voelt het hier helemaal weg van huis. Dat gevoel wordt nog eens versterkt door je onderkomen: Landal Beach Park Texel bestaat uit 144 vrijstaande villa’s.

Je kunt vissen vlak voor de deur, zonnen op je eigen omheinde terras en voor de kinderen is er een speeltuin. Je villa ligt vlakbij De Koog, een echt vakantiedorp met een bijzondere sfeer. Ook zijn heerlijke stranden aan de Waddenzee en Noordzee, natuurgebieden, duinen en bos binnen handbereik. Klik hier voor meer informatie en om te boeken. Laat weten dat je een hond meeneemt bij het boeken. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

Vakantiepark De Krim

De Krim is een vakantiepark met verschillende accommodatietypen. Met de hond is het ideaal om te kiezen voor een moderne bungalow of een chalet met omheinde tuin, maar kamperen kan ook. Verder zijn er uitlaatplaatsen en is er een speciale ‘dogwash’ waar je je hond kunt wassen en een vlooien- of tekenbehandeling kan krijgen. Op en rondom het park kun je mooie wandelingen maken en de hond mag los in Het Krimbos. Tijdens de jaarwisseling is het park vuurwerkvrij! Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Wij hebben Vakantiepark De Krim getest. Benieuwd naar onze ervaringen? Zie het artikel: met de hond naar Vakantiepark De Krim [onze ervaring].

Met de hond naar Vakantiepark De Krim [onze ervaring]

Lees ook: 7x wandelen op Texel met de hond

Roompot Kustpark Texel

Kustpark Texel ligt dichtbij duinen en strand en op loopafstand van de bruisende kustplaats De Koog. Je verblijft er in een comfortabel chalet of klassieke villa waarin de hond welkom is. Op het park is het subtropische zwembad een absolute favoriet, maar er zijn ook sportfaciliteiten en een uitgebreid activiteitenprogramma.

Vervelen is er op het eiland sowieso niet bij. Een dagje op het 30 kilometer lange strand, zeehonden kijken, lammetjes knuffelen, wandelen en fietsen in de Slufter, parachute springen, strandjutten of een avondje stappen in De Koog… op Texel is er altijd wat te doen. Klik hier voor meer informatie en om te boeken. Laat bij je boeking weten dat je een hond meeneemt.

Landal Villapark Vogelmient

Nog een Landal vakantiepark op Texel waar je hond welkom is. Slechts een kleine bosrand scheidt de villa waar je in verblijft van de Texelse kust. Aan de andere kant van het vakantiepark loop je zó het gezellige dorpje De Koog in.

Wandelen en fietsen kan in één van de vele natuurgebieden op het eiland om vervolgens heerlijk na te genieten in je vrijstaande verblijf, voorzien van alle comfort. Klik hier voor meer informatie en om te boeken. Laat weten dat je een hond meeneemt bij het boeken. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

Vakantiepark texel met hond - Woef Welkom

Landal Sluftervallei

Middenin de prachtige duinen van Texel verblijven met je hond? Op Landal Sluftervallei geniet je met de haren in de wind van de mooiste wandelingen. Het park grenst aan Natuurgebied De Slufter en de Eierlandsche Duinen. Ontdek alleen of met een natuurgids wie de bewoners zijn van deze gebieden en welke planten en struiken hier groeien. Klik hier voor meer informatie en om te boeken. Laat weten dat je een hond meeneemt bij het boeken. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

Lees ook:
De leukste vakantieparken aan de kust waar honden welkom zijn (33 stuks!)
Weekendje weg met de hond naar Zeeland
Weekendje weg met de hond naar de Veluwe
18x huisje aan zee met de hond

laat een reactie achter

connect

©2024 Woef Welkom – All Rights Reserved.