Home slaapadresjes Tip: verblijf met de hond bij vakantiepark Het Meerdal

Tip: verblijf met de hond bij vakantiepark Het Meerdal

geschreven door Woef Welkom
0 reacties

Met de hond op vakantie in het noorden van Limburg? En verblijven op een park met allerlei handige faciliteiten in een speciale premium honden cottage? Dat kan bij vakantiepak Het Meerdal van Center Parcs. In dit artikel ontdek je meer over een verblijf met de hond bij vakantiepark Het Meerdal.

Met de hond naar vakantiepark Het Meerdal

Belevenissen in de natuur ervaren en daarna lekker ontspannen in je accommodatie? In de weldadige kalmte van het bos doe je dat bij vakantiepark Het Meerdal. Er zijn verschillende accommodaties waarin honden welkom zijn, maar het allerleukst is natuurlijk de premium honden cottage.

Deze nieuwe soort cottage bevat een omheind privéterras, zodat viervoeters naar hartenlust buiten kunnen ravotten in alle veiligheid. Daarnaast staat er in de accommodatie een bench en eet/drinkbak klaar en ligt er een fijn hondenkussen om lekker op bij te komen. De cottage is modern en comfortabel ingericht. Van fijne bedden tot vaatwasser en Nescafé koffiezetapparaat. In de tuin staan tuinmeubels klaar om van het lekkere buitenleven te genieten. Het betreft een cottage voor 4 personen. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Goed om te weten: je betaalt € 7,- per hond, per nacht extra. Er zijn 2 huisdieren welkom in een 4 (of meer) persoons cottage. In een 2 persoons cottage is 1 hond welkom. Assistentiehonden zijn welkom in alle cottages en hiervoor worden natuurlijk geen kosten in rekening gebracht. Assistentiehonden zijn alleen in te boeken via het call center en niet online.

Wat is er te doen in de omgeving met de hond?

Vakantiepark Het Meerdal is gelegen naast natuurgebied De Heere Peel, maar ook de Schadijkse bossen zijn dichtbij. In het westerlijke deel van de Schadijkse Bossen ligt zelfs een prachtig losloopgebied! Een wandelroute van 2,5 km slingert door het bos over afwisselend smalle en brede paden. Hier kan je hond zich heerlijk uitleven.

Wat biedt het vakantiepark verder?

Zijn er kids mee? Die kunnen fijn ravotten in een wildwaterbaan met twee glijbanen en een waterspeeltuin. De BALUBA Indoor Speelwereld staat vol met klimrekken en glijbanen waarvan kids helemaal door het dolle raken. Daarnaast kun je naar het Klauterwoud. Hier kun je naar hartenlust klimmen en spelen in de vrije natuur. Leuk voor jong en oud. Ook is er een bijzondere beleefboerderij.

Boodschappen kun je gewoon op het vakantiepark doen en als je niet wilt koken? Dan zijn er verschillende eetgelegenheden waar je terecht kunt of je kunt eten laten bezorgen in je accommodatie. Echt vakantie! Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Disclaimer: in dit artikel staan affiliate links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor ons mogelijk om Woef Welkom te laten groeien en jou van reisinspiratie te kunnen blijven voorzien. Wij ontvangen namelijk een kleine commissie als je via zo’n link een boeking maakt/aankoop doet.

laat een reactie achter

connect

©2024 Woef Welkom – All Rights Reserved.