Home Uncategorized Review: hondendeken van By Cee Cee

Review: hondendeken van By Cee Cee

geschreven door Woef Welkom
5 reacties

Op zoek naar een fijne hondenmand die je op meerdere manieren kunt gebruiken én die praktisch is? Wij testte de zogenaamde hondendeken van By Cee Cee. Een multifunctioneel product dat de hond comfort biedt, maar ook rust. En heel handig mee op de reis te nemen is. Lees hier onze review over de hondendeken van By Cee Cee.

Hondendeken van By Cee Cee

De hondendeken van By Cee Cee is een multifunctioneel product. Het wordt een hondendeken genoemd, maar eigenlijk is het ook een hondenmand, hondenkussen of een hondenbed. Toe te passen op de bank, het bed, in de auto of gewoon op de grond. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten en in 3 verschillende kleuren. Super handig!

Speciaal ontwikkeld voor meer comfort én bescherming van het meubilair. Het bestaat uit een geweven kleed van polyester met aan de zijkant een zachte leuning. De leuning is gevuld met polyestervlies voor extra stevigheid, waardoor de hond een heerlijke stevige rand heeft om tegenaan te liggen.

Ook een grote bonus: het voorkomt viezigheid en hondenharen op de bank, op bed of in de auto. De bekleding van het hondenkleed is afneembaar. Je kunt het wassen op de hand of in de wasmachine.

Maar de grootste troef vinden wij het volgende. Dit hondenkleed voldoet aan het nestinstinct van honden die graag van nature opkrullen. Daarnaast leggen honden graag hun kop op een verhoogd gedeelte. Het materiaal is niet alleen geschikt voor volwassen honden, maar ook zeker voor puppy’s. Het zachte materiaal doet de puppy denken aan de vacht van de moeder en biedt daarbij een rustgevende, angst verlichtende plaats om te helpen ontspannen en te slapen.

In de praktijk

Toen we de doos openden en dit product eruit haalde hadden we meteen de aandacht van onze hond Neo te pakken. Hij kwam direct snuffelen en kwispelen en duwde zijn kop in het zachte en pluizige product. We legden de hondendeken op de bank en binnen een seconde lag hij erop.

We kozen voor de kleinste variant, in de kleur donkergrijs, geschikt voor honden tot 15 kilo. Hij past precies. Neo is een kooikerhondje van ruim 11 kilo en hij kan languit liggen, maar ook lekker opgekruld slapen. Het liefst ligt hij op zijn buik met zijn kop op de verhoogde rand.

De antislip onderkant werkt op onze bank niet volledig. Hij slipt nog wel een beetje weg, maar met een dun kussentje eronder is dat al opgelost. Alles bij elkaar vinden wij het een heel geslaagd product!

Ook in de auto

Wat wij zéker een groot pluspunt vinden is dat de hondendeken ook in de auto gebruikt kan worden. Onze hond ligt graag op de achterbank in een mand, maar nu kan hij ook op deze hondendeken liggen. En na een lange bos- of strandwandeling, met modder of zand aan de poten, kan de hondendeken zó de was in. Ideaal!

Wil jij deze hondendeken kopen? Of een kijkje nemen in de overige collectie van dit merk? Er zitten bijvoorbeeld reismanden, autostoelen voor honden en draagzakken bij. Zie de website https://www.byceecee.nl/

Disclaimer: af en toe maken wij gebruik van affiliate links of gesponsorde links/artikelen. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor ons mogelijk om Woef Welkom te laten groeien en jou van reisinspiratie te kunnen blijven voorzien.

5 reacties

Boos augustus 17, 2022 - 11:46 AM

LET OP! Wanneer je dit artikel bij By Cee Cee besteld is het niet retourneerbaar! Dit staat verstopt in de kleinde lettertjes van de algemene voorwaarden maar kom je pas achter als het te laat is. Denk dus goed na voor je een dergelijk dure deken bij hen koopt. Dit nu aan den lijve ondervonden maar sta bij hen voor een dichte deur..

Reply
Symine maart 3, 2023 - 10:46 AM

Klopt dit? op hun website staat dat je 14d kan retourneren…

Reply
Appermans Sabine december 27, 2022 - 7:42 AM

Heel lelijk in het echt,helemaal niet zoals op de foto .is met ruiten doorstikt dat zie je niet op de foto. Veel te duur voor wat het is

Reply
Woef Welkom december 28, 2022 - 12:34 PM

Wat jammer Sabine dat je hem zo lelijk vindt. Dat is bij ons absoluut niet het geval. Bovendien is onze hond er gek op. Hij is constant bezet (ook door onze kat).

Reply
Miranda januari 17, 2023 - 10:28 AM

Geweldig product, een aanrader

Reply

laat een reactie achter

connect

©2024 Woef Welkom – All Rights Reserved.