Home Wandelen met de hond [allerlei leuke tips]

Wandelen met de hond [allerlei leuke tips]

geschreven door Woef Welkom

Samen met je hond een frisse neus halen. Lekker stappen door de natuur en je verwonderen over de mooie omgeving. In Nederland kun je gelukkig heel wat kilometers op mooie plekken maken. Hier vind je een handig overzicht met allerlei tips over wandelen met de hond.

Losloopgebieden (bos, heide en strand)

Lekker los in het bos! Maar ook op de heide en het strand. Woef Welkom heeft allerlei tips voor losloopgebieden verzameld. Veel honden vinden het nu eenmaal het allerleukst om vrij te kunnen rennen en spelen.

Utrecht

Limburg

Drenthe

Veluwe


Achterhoek

Zeeland

Zuid-Holland

Texel

Overijssel

Noord-Holland

Noord-Brabant

België

Omheinde losloopgebieden (in het bos)

Lekker los met de hond aan de wandel, maar wel op een zo veilig mogelijke en zorgeloze manier? Dan biedt een omheind losloopgebied uitkomst. Deze gebieden zijn voorzien van een hek, waardoor je hond niet zomaar de benen kan nemen. Ideaal!

kooikerhondje op een duin in het Kootwijkerduin op de Veluwe

Wandelen met de hond aan de lijn

Bij veel wandelroutes mag de hond mee aan de lijn. Op de site staan inmiddels als een aantal tips voor niet te missen wandelroutes met de hond aan de lijn, maar we zijn druk bezig deze uit te breiden.

Overijssel

Flevoland

Veluwe

Zuid-Holland

Drenthe

Wandelen met de hond aan zee

Ravotten in het zand en een frisse duik in de zee. De meeste honden vinden het simpelweg heerlijk om samen uit te waaien op het strand. Hieronder vind je onze top tips voor wandelen met de hond aan zee. Van Zeeland tot Texel.

connect

©2024 Woef Welkom – All Rights Reserved.